كره يا اين كه روغن را در فضا آشپزخانه قرار دهيد خريد آرد نخود تا قابل انعطاف خواهد شد. بعد به امداد همزن برقي يا اين كه دستي براي يكسري دقيقه آن را به خير و خوبي هم بزنيد. دقت نماييد كه هم زدن عالي و كافي كره يا اين كه روغن سبب ساز هوادهي مطلوب در بافت شيريني ميشود و در فيض آن را لطيفخيس و باكيفيتخيس مينمايد.قدم دوم: اضافه كردن مواد كم آب به كرهپودر قند يا اين كه پودر شكر را الك فرمائيد و به روغن يا اين كه كره زده گرديده اضافه فرمائيد. تركيب را به زمان 4 تا 5 دقيقه هم بزنيد تا به طور كامل يكپارچه خواهد شد و پودر قند به طور كامل با كره يا اين كه روغن ادغام گردد. پودر هل را نيز به تركيب اضافه كرده و با همزن برقي بزنيد تا تماما يك پارچه گردد. ميتوانيد از به عبارتي نخست روغن، پودر قند و هل را در ميكسر بريزيد و به طور كامل تركيب فرمائيد. درپي آرد نخودچي را ۲ تا ۳ توشه الك نمائيد تا به طور كامل صاف و يكنواخت خواهد شد. بعد از آن آرد نخودچي را در دو مرحله به تركيب پودر قند و روغن اضافه فرماييد. به دنبال زعفران دم كرده را به تركيب اضافه نمائيد. قابل ذكر ميباشد كه معيار زعفران به طور كامل ازروي ميل ميباشد و به ذوق و سليقه شما بستگي داراست. هرچقدر زعفران غليظخيس باشد، رنگ شيريني قرمز رنگخيس مي گردد. حتي با اعتنا به ذوق وسليقه خويش ميتوانيد زعفران را از فرمان حذف نمائيد. حال مواد را براي تعدادي دقيقه با همزن برقي بزنيد تا يه خرده تركيب شوند.قدم سوم: ورز دادن خمير شيريني نخودچيوقتي كه مواد ادغام شدند، همزن برقي را كنار نهاده و مواد را با دست ورز دهيد تا به طور كامل صورت خامهاي بگيرد. دراين مرحله خمير شما بايستي داراي انسجام باشد و به دست نچسبد. اما دقت نمائيد كه در صورتي خمير بيشتراز حد ورز داده گردد، خمير به روغن ميفتد كه ابدا مطلوب وجود ندارد. در غايت ميتوانيد براي قابل انعطافخيس شدن شيريني، آن را دو جايگاه توسط چرخگوشت چرخ نمائيد. در شرايطي كه هم چرخگوشت نداريد، خمير را براي برهه زماني بيشتري ورز دهيد.قدم چهارم: استراحت دادن به خمير شيريني نخودچيبعد از مهيا شدن خمير، روي پياله را با سلفون بپوشانيد به نحوي كه هوا به آن نرسد. آنگاه خمير را به زمان 5 تا 6 ساعت در كنارهاي از آشپزخانه قرار دهيد تا استراحت نمايد. چنانچه برهه زماني استراحت بيشتر هم شد و به 24 ساعت رسيد، مشكلي ندارد. با استراحت دادن مطلوب به خمير، قابليت شكستن و خرد شدن آن در فرآيند بعدي كاهش مييابد.
شنبه ۲۳ مرداد ۰۰ | ۰۹:۰۸ ۱۰ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است