آشنايي با انواع آرد و كاربرد آنها

در اين وبلاگ به معرفي انواع آرد و كاربردهاي انها مي پردازيم.

سه شنبه ۲۵ شهریور ۰۴

آشنايي با انواع آرد و كاربرد آنها

۵ بازديد

آشنايي با انواع آرد و كاربرد آنها

آبا  خريد آرد نخود  اشكال آرد را ميشناسيد ؟ آبا ميدانيد تعدادي نوع آرد در پخت شيريني ها و نان ها بكار مي رود ؟
شايد فكرش هم را نكنيد كه ۲۳ نوع آرد داشته باشيم. زيرا مايحتاج ميباشد از اين ماده و نعمت والا الهي كه روزمره مصرف ميكنيم اطلاعاتي داشته باشيد اشكال آرد و كاربرد هركدام را به شما معرفي ميكنيم.
اشكال آرد عبارتند از: آرد ۱۵۰؛ آرد ۱۸۰ يا اين كه آرد بي نقص، آرد فوري يا اين كه آرد آگلومره، آرد تريتيكاله، آرد تيره، آرد جو، آرد جوانه گندم، آرد خبازي، آرد دست، آرد پر‌نور، آرد سبوس گرفته، آرد ستاره، آرد سپيد، آرد سوخاري، آرد شيريني پزي، آرد غلات، آرد بي نياز گرديده، آرد فوري، آرد گندم سياه، آرد گياهك، آرد قابل انعطاف، آرد نول و آرد كهنه.


معرفي اشكال آردآرد برنجبه برنجي كه نو برداشت گرديده و دارنده پوسته ميباشد، شلتوك گفته مي‌گردد. براي جداگانه كردن دانه‌هاي برنج از پوسته رويي‌شان، آن‌ها‌را به سوله‌هاي شاليكوبي يا اين كه برنج‌كوبي ميبرند. طي روند شاليكوبي و تبديل شلتوك به برنج سپيد، بعضي از دانه‌هاي برنج، شكسته ميشوند كه‌اين دانه‌هاي شكسته را بوسيله الك از دانه‌هاي بدون نقص جداگانه مي‌نمايند. بخشي از اين دانه‌ها كه زياد خرد نشده باشند تحت عنوان برنج نيم‌دانه روانه بازار مي شوند ولي دانه‌هايي كه بيشتراز اندازه شكسته و قابل ‌به كار گيري نباشند را براي تنظيم آرد برنج آيتم استعمال قرار مي دهند. آرد برنج با آسياب كردن اين دانه‌هاي شكسته ساخت‌و‌ساز مي گردد.


شناخت با اشكال آرد و كاربرد آن هاكاربرد: آرد برنج در صنعت هاي غذايي كاربرد چنداني ندارد و از آن بيشتر در ادغام سوپ، آش، كوكو، كتلت و فرني‌هاي حاضري ياري گرفته ميشود. اما نان برنجي‌هاي مو جود در شيريني‌پزي‌ها هم با استعمال از آرد برنج تنظيم مي شوند.براي تهيه و تنظيم خانگي اين آرد :برنج منزه كرده را يك شبانه روز در آب سرد بخيسانيد (برنج نيم دانه استعمال نمائيد، چون نشاسته بيشتري داراست). آب برنج را خالي و برنج را در سيني پهن فرماييد و پايين آفتاب بگذاريد تا كم آب گردد؛ آنگاه برنج را بكوبيد يا اين كه آسياب فرمائيد. برنج آسياب گرديده را از پارچه حرير يا اين كه الك بسيار ريز عبور دهيد. آرد برنج تهيه و تنظيم گرديده را در كاسه در بسته يا اين كه در مكان خنك نگه داري فرماييد. براي تردتر شدن شيريني، مي اقتدار پاره اي آرد برنج به خمير شيريني اضافه كرد.


تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.