ارزش غذايي آرد نخود

در اين وبلاگ به معرفي انواع آرد و كاربردهاي انها مي پردازيم.

سه شنبه ۲۵ شهریور ۰۴

ارزش غذايي آرد نخود

۴ بازديد

آرد نخود چي با خرد كردن نخود كم آب در قالب يك پودر ساخته مي گردد. خريد آرد نخود اين ماده يك غذاي دوستداشتني در آشپزي بخشها خاورميانه و هند ميباشد، جايي كه در آن غذاهايي مانند فلافل و هوموس يافت مي‌شود. از آن‌جا كه نخود چي از لحاظ پروتئين و فيبر و همينطور تعدادي ماده معدني و ويتامين B سرشار ميباشد، آرد آن‌ها بسيار مغذي ميباشد.
استعمال از آرد نخود چي يك راه و روش عالي براي ارتقا پروتئين و فيبر شما ميباشد و براي غذاهاي گياه خواري و كليه چيز خوشمزه ميباشد. رايحه و مزه ملايم آن بسيار مطلوب براي اكثري از امر العمل هاي متفاوت، خوش مزه و شيرين ميباشد كه سرشار از خواصي ميباشد كه در‌پي اين قسمت از تندرست نمناك خواهيد خواند.
قيمت غذايي آرد نخودچيداده ها تغذيه اي ذيل براي يك فنجان (92 گرم) آرد نخودچي ارائه شد‌ه‌است.
كالري:356چربي:6 گرمسديم:59 ميلي گرمكربوهيدرات ها:53 گرمفيبر:10 گرمشكر:10 گرمپروتئين:21 گرمطبع آرد نخودچيآرد نخودچي دربردارنده آنتي اكسيدان ها، تيامين، ويتامين B6، فولات، آهن، فسفر، منيزيم، مس، منگنز، سلنيوم، پروتئين و فيبر ميباشد. طبيعت و مزاج آرد نخودچي گرم و كم آب است.
آرد نخودچي
يك جايگزين فارغ از گلوتن براي آرد ساده
تعداد قابل توجهي از اشخاص عكس العمل حساسيت به توليدات دربردارنده گلوتن را تجربه مي نمايند. برخي از سلياك (عدم تحمل گلوتن) سختي مي‌برند، حالتي كه تناول كردن گلوتن مخاطرات بدون شوخي براي سالمي به ياور داراست. غذاهاي تشكيل شده از گندم و بقيه غلات دربردارنده گلوتن ميباشند و اين رژيم رژيم غذايي افرادي را كه دارنده اينگونه اشتباهات بهداشتي مي باشند به شدت محصور مي نمايد. اين نياز براي پرهيز از مصرف مواد غذايي خلل ساز سبب ساز مي‌گردد ضمن داشتن نرم افزار هاي غذايي متنوع، پروتئين ها و مواد مفيد كافي را اخذ نمايند. آرد نخودچي فاقد گلوتن ميباشد، بدين ترتيب اين اشخاص را حاذق مي سازد با خاطر شل از طيف وسيعي از غذاهاي مغذي كه در غير اين شكل نمي توانند بخورند، لذت ببرند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.