آرد نخودچي با استفاده از نخود پخته شده و خشك شده تنظيم ميگردد خريد آرد نخود و به عنوان يكياز اجزاي اصلي در تهيه اشكال غذا هاي هندي، پاكستاني و بنگلادشي استعمال ميشود.
بهدنبال همراه كوكا باشيد تا با فرمان تنظيم آرد نخودچي در خانه و طرز مصرف آن بيشتر آشنا شويد.
آرد نخودچي را چه طور تهيه كنيم؟مواد لازمنخودچي يا نخود پخته و خشك شدهخوراك سازظرف شيشه ايآسياب قهوهطريق تهيه آرد نخودچي ناپختهشيوه اولآرد نخودچي نپخته و بوداده را مي اقتدار براي تهيه و تنظيم اشكال غذا گياهي مانند كله گنجشكي، كوفته گياهي، شامي سويا، كتلت، فلافل، سوپ، املت، خورش ها و طعام هاي هندي مانند پاكورا بهره بردآرد نخودچي را مي شود به تيتر جايگزين آرد سپيد و آرد گندم براي تنظيم اشكال نان، شيريني، كيك، كلوچه، پنكيك، رنگينك و حلوا به فعاليت موفقيتآرد نخودچي براي تنظيم گونه هاي ماسك شكل به كار گيري مي گرددآرد نخودچي تحت عنوان جايگزين تخم مرغ براي تهيه و تنظيم گونه هاي طعام ها براي گياهخواران و اشخاص وگن استعمال مي شودشه ميتوانيد نخودچي هاي پوست كنده و بدون نمك را به بازه 10 دقيقه در دماي 175 مرتبه سانتيگراد در فر برشته كنيد تا به رنگ قهوه اي طلايي در بيايند.
2. نخودچي ها را در يك آسياب با سرعت بالا بريزيد و به زمان 2 تا 3 دقيقه خوب ادغام فرماييد تا به صورت پودر در آيد.
3. پودر به دست آمده را از صافي رد نماييد تا آرد صاف و يك پارچه تنظيم شود.
4. آرد نخودچي به دست آماده را در كاسه شيشه اي بريزيد و به دوران 6 تا 8 هفته در جاي خشك و خنك حفظ كنيد.
چهارشنبه ۰۹ تیر ۰۰ | ۱۱:۰۶ ۳ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است