آرد نخودچي آرد به دست آمده از نخودچي فارغ از نمك ميباشد خريد آرد نخود كه از قرن ها پيش در پخت و پز و بخصوص در آشپزي هندي استعمال مي شده و به عنوان آرد فاقد گلوتن، سرشار از پروتئين و فيبر و جايگزين مناسب براي آرد گندم به شهرت رسيده است.
فوايد مخصوص آرد نخودچيفوايد منحصربهفرد آرد نخودچياز جمله خواص آرد نخودچي مي توان به سلامت قلب و كاهش كلسترول، بهبود هضم، پيشگيري از ديابت، كاهش التهاب و تندرست پوست و مو اشاره كرد.
اين آرد براي افراد مبتلا به سلياك، گياهخواران و بدنسازان نيز بسيار اثر گذار است و مي قدرت از آن به عنوان جايگزين تخم مرغ در غذاهاي وگن بهره برد.
طبع آرد نخودچي گرم و خشك هست.
در ادامه با پرشين استار همراه شويد تا با بهترين خواص آرد نخودچي آشنا شده و درباره بها غذايي، نحوه مصرف و مضرات آن بيشتر بدانيم.
خواص دارويي و فوايد آرد نخودچي1. هضم و گوارشآرد نخودچي حاوي مقادير زيادي فيبر مي باشد كه براي سيستم گوارشي اثرگذار بوده، به درمان يبوست ياري مي كند و خطر ابتلا به سرطان روده والا را كاهش مي دهد.
جذاب است بدانيد 1 فنجان آرد نخودچي حاوي حدود 10 گرم فيبر ميباشد كه اين مقدار 3 برابر بيشتر از فيبر جانور در همان مقدار آرد گندم مي باشد.
2. ديابت و قند خونآرد نخودچي از مواد غذايي با گليسمي پايين ميباشد و فيبر جانور در آن – بخصوص فيبر محلول – باعث كند شدن جذب گلوكز در خون شده، خطر ابتلا به ديابت را كاهش ميدهد و براي افراد دچار به ديابت نيز مفيد هست.
شواهد متعدد حاكي از آن است كه مصرف مواد غذايي سرشار از فيبر نوعي درمان طبيعي براي ديابت نوع 2 محسوب مي شود.
از سوي ديگر آرد نخودچي داراي نشاسته و كربوهيدرات هاي دير هضم مي باشد كه مصرف آن نسبت به آرد تصفيه شده – كه سبب ارتقا سريع قند خون شده و نوسان هاي شديدي در انرژي بدن ساختوساز مي كند – اثر چنداني روي سطح گلوكز خون به جا نمي گذارد.
یکشنبه ۱۳ تیر ۰۰ | ۱۰:۵۰ ۵ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است