موارد استفاده از آرد نخودچي

در اين وبلاگ به معرفي انواع آرد و كاربردهاي انها مي پردازيم.

سه شنبه ۲۵ شهریور ۰۴

موارد استفاده از آرد نخودچي

۵ بازديد

آرد نخودچي آرد به دست آمده از نخودچي فارغ از نمك مي‌باشد  خريد آرد نخود كه از قرن ها پيش در پخت و پز و بخصوص در آشپزي هندي استعمال مي شده و به عنوان آرد فاقد گلوتن، سرشار از پروتئين و فيبر و جايگزين مناسب براي آرد گندم به شهرت رسيده است.
فوايد مخصوص آرد نخودچيفوايد منحصربه‌فرد آرد نخودچياز جمله خواص آرد نخودچي مي توان به سلامت قلب و كاهش كلسترول، بهبود هضم، پيشگيري از ديابت، كاهش التهاب و تندرست پوست و مو اشاره كرد.
اين آرد براي افراد مبتلا به سلياك، گياهخواران و بدنسازان نيز بسيار اثر گذار است و مي قدرت از آن به عنوان جايگزين تخم مرغ در غذاهاي وگن بهره برد.
طبع آرد نخودچي گرم و خشك هست.
در ادامه با پرشين استار همراه شويد تا با بهترين خواص آرد نخودچي آشنا شده و درباره بها غذايي، نحوه مصرف و مضرات آن بيشتر بدانيم.
خواص دارويي و فوايد آرد نخودچي1. هضم و گوارشآرد نخودچي حاوي مقادير زيادي فيبر مي باشد كه براي سيستم گوارشي اثرگذار بوده، به درمان يبوست ياري مي كند و خطر ابتلا به سرطان روده والا را كاهش مي دهد.
جذاب است بدانيد 1 فنجان آرد نخودچي حاوي حدود 10 گرم فيبر مي‌باشد كه اين مقدار 3 برابر بيشتر از فيبر جانور در همان مقدار آرد گندم مي باشد.
2. ديابت و قند خونآرد نخودچي از مواد غذايي با گليسمي پايين مي‌باشد و فيبر جانور در آن – بخصوص فيبر محلول – باعث كند شدن جذب گلوكز در خون شده، خطر ابتلا به ديابت را كاهش ميدهد و براي افراد دچار به ديابت نيز مفيد هست.
شواهد متعدد حاكي از آن است كه مصرف مواد غذايي سرشار از فيبر نوعي درمان طبيعي براي ديابت نوع 2 محسوب مي شود.
از سوي ديگر آرد نخودچي داراي نشاسته و كربوهيدرات هاي دير هضم مي باشد كه مصرف آن نسبت به آرد تصفيه شده – كه سبب ارتقا سريع قند خون شده و نوسان هاي شديدي در انرژي بدن ساخت‌و‌ساز مي كند – اثر چنداني روي سطح گلوكز خون به جا نمي گذارد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.