نخود رو به هر مقدار كه ميباشد به بازه ۲۴ ساعت خيس نمائيد خريد آرد نخود توي اين مقطع هم چند بار آبش رو عوض نماييد به طبع سپس نخود رو با آب توي قابلمه يا زود پز بجوشونيد تا تماما پخته بشه (له نشه) بعدش بريزيد تو آبكش فلزي (استيل يا روحي) بزاريد تا كامل آبش بره۲آن گاه بزاريد روي بخاري يا شوفاژ به بازه زماني حدود ۱۰ ساعت اونقدر كه وقتي يكي از نخود ها رو بين دو انگشت تون فشار دادين پودر بشه (در حالتي كه مي خواهيد آرد تون نرم باشه تا امتحان كردين ديدن خوب شد برداريد از روي بخاري اما در حالتيكه ميخواهيد آرد تون ترد بشه بزاريد يك دوساعتي بيشتر بمونه ) اونوقت از روي بخاري برداريد و توي آسياب برقي ، دو سه جايگاه آسياب نمائيد تا آرد به طور كامل نرم بشه۳براي تهيه آرد نخود ناپخته : ???? براي تهيه و تنظيم اين آرد هم بايد نخودها رو از ۲۴ ساعت قبلي خيس فرماييد و چند بار هم آبش رو عوض نمائيد مسلما آنگاه نخود رو بريزيد تو آبكش فلزي بزاريد تا كاملا آبش بره بعدش بزاريد روي بخاري يا شوفاژ به مدت حداقل ۱۲ ساعت تا اونجا كه وقتي يك نخود بين دو انگشت فشار دادين پود بشه آنگاه نخودها رو بريزيد تو آسياب و آسياب نمائيد۴همونطور كه متوجه شدين فرق در بين آرد نخود و آرد نخودخام اينه كه براي آرد نخودچي ، نخود ها رو كامل ميپزن ولي براي آردنخود نپخته نه اين نحوه تهيه آرد نخودخام هم از ابتكارات خودمهبراي تنظيم آرد نخود خام : ???? براي تهيه اين آرد هم مي بايست نخودها رو از ۲۴ ساعت قبل خيس نماييد و چنددفعه هم آبش رو عوض كنيد قطعا بعد از آن نخود رو بريزيد تو آبكش فلزي بزاريد تا به طور كامل آبش بره بعدش بزاريد روي بخاري يا شوفاژ به برهه زماني حداقل ۱۲ ساعت تا اونجا كه وقتي يك نخود بين دو انگشت فشار دادين پود بشه بعد از آن نخودها رو بريزيد تو آسياب و آسياب كنيد
دوشنبه ۱۴ تیر ۰۰ | ۱۲:۲۸ ۵ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است