آشنايي با روش تهيه پوكورا

در اين وبلاگ به معرفي انواع آرد و كاربردهاي انها مي پردازيم.

سه شنبه ۲۵ شهریور ۰۴

آشنايي با روش تهيه پوكورا

۲ بازديد

مواد موردنياز براي 4 نفرآرد نخود نپخته 1 واحداندازه گيري خريد آرد نخود تره‌ خردشده يك دوم واحداندازه گيرينمك 1 قاشق چايخوريپودر چيلي يك دوم قاشق چايخوريچاشني گرامافون ماسالا يك دوم قاشق چايخوريبيكينگ پودر يا اين كه جوش شيرين 1 قاشق چايخوريآب سه چهارم واحداندازه گيريروغن به مقدار مايحتاج
پاكورا بوشهري يك في مابين وعده بسيار تند و خوشمزه ميباشد كه ضيافت‌هاي‌خانوادگي را ديدني‌خيس مي‌كنه. اين در بين وعده رو ياروهمدم با سس ماست و نعنا يا اين كه سس ترش و شيرين تمايل مي‌نمايند. اين خوراك از ادغام صيفيجات و آرد با چاشني‌هاي‌متفاوت تنظيم گرديده و در روغن سرخ مي شه. اين طعام دارنده بافتي پفكي و ترد بوده و بسيار تند ميباشد. اما تندي پاكورا بوشهري را مي‌تونيد با اعتنا به ذائقه اشخاص كم و بيش نماييد.شايسته ترين هنگامي كه پاكورا رو سرو مي‌كنن فورا بعداز سرخ كردنه. اگه باطن اين طعام سيب‌‌زميني و گل كلم بريزيد اونوقت ميشه پاكوراي صيفيجات هندي كه پيش از اين طريق تنظيم اش نقل شده... پاكورا پاي اثبات سفره‌هاي ‌افطاري عموم بوشهر و سيستانه.همان طور كه درون مواد نخستين گفتيم، اين طعام با آرد نخود نپخته صحيح ميشه. براي اصلاح كردن اين آرد مي‌تونيد كمي لپه را درون يك تابه فارغ از روغن حرارت دهيد تا رطوبت آن گرفته خواهد شد بعد با آسياب پودر كرده و الك نماييد. آرد نخود ناپخته شما فراهم ميباشد.ولي آرد نخود به صورت فراهم نيز در بازار موجوده. ولي اون رو با آرد نخودچي خطا نگيريد. درپي با ما يار گرديد تا نحوه تهيه و تنظيم پاكورا بوشهري را به بي آلايش‌ترين صورت ممكن حافظه بگيريد.
شيوه تهيه و تنظيم1- آرد و همه چاشني‌ها به جز بيكينگ‌پودر يا اين كه جوش شيرين را تماماً ادغام نمائيد. بعد آب را به‌تدريج اضافه كرده تا مايعي به غلظت ماست داشته‌باشيد.2- آن گاه تره خرد گرديده را درون مايع بريزيد و تماماً هم بزنيد تا يك پارچه خواهد شد. فعلا بايستي اين خمير را حدود 12 ساعت در دماي اتاق استراحت دهيد تا به اصطلاح كار آمده و رسد.3- بعداز استراحت خمير، 5 دقيقه پيش از سرخ كردن بيكينگ پودر يا اين كه جوش شيرين را اضافه كرده و ادغام نماييد.4- روغن را باطن يك پياله كوچك ريخته و بگذاريد خوب داغ گردد. همت فرماييد يك كاسه ميانگين تعيين نمائيد، زيرا مواد مي بايست باطن روغن شناور باشند. هنگامي روغن داغ شد با يك ملاقه از مايع برداشته و درون روغن داغ بريزيد و سرخ نمائيد. پاكورا سرخ گرديده را درون يك پياله روي يك دستمال قرار داده تا روغن اضافه آن بيرون خواهد شد، بعد از آن با خيارشور، گوجه، سس دلخواه و نان باگت گرايش نمائيد.
نكات كليدي- به طبعً فرصت بيان شده را چهت نيل مايع پاكورا بگذاريد، زيرا در مزه و پخت كوكو بسيار مؤثر ميباشد. به عنوان مثالً در‌صورتي‌كه براي شام يا اين كه عصرانه مي خواهيد اين طعام را صحيح نمائيد مايع آن را از صبح مهيا فرمائيد.- در شرايطي كه ميخواهيد در فصل‌زمستان پاكورا صحيح فرمائيد مي توانيد مايع را در اطراف آشپزخانه و باطن پياله در بسته استراحت دهيد، اما در فصل‌تابستان مي بايست آن را باطن سردخانه قرار دهيد.- مواد پاكورا نبايد خيلي رقيق خواهد شد زيرا ابداً پف نمي نمايد. به اين ترتيب درصورتي كه آب زياد ريختيد و مايع شل و ول شد مسلما پاره اي آرد نخود باطن آن بريزيد.- ميتوانيد يكي پياز كوچك هم رنده و با مواد تركيب نمائيد.- بعضا اشخاص درون پاكورا بوشهري يكي تخم‌مرغ نيز مي‌ريزند، البته اصل شيوه تهيه و تنظيم آن تخم مرغ ندارد.- براي استراحت مايع يك پياله والا گزينش فرماييد زيرا مايع پف متعددي مي نمايد و ممكن ميباشد از پياله خارج بريزد.- در بندرعباس نيز غذايي شبيه صحيح مي‌شود كه به آن پكاره مي گويند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.