ارزش غذايي آرد نخودچي

در اين وبلاگ به معرفي انواع آرد و كاربردهاي انها مي پردازيم.

سه شنبه ۲۵ شهریور ۰۴

ارزش غذايي آرد نخودچي

۲ بازديد

آرد نخود چي با خرد كردن نخود خشك در قالب يك پودر ساخته مي شود خريد آرد نخود اين ماده يك غذاي محبوب در آشپزي بخش ها خاورميانه و هند هست، جايي كه در آن غذاهايي مانند فلافل و هوموس يافت مي‌شود. از‌آن‌جا‌كه نخود چي از نگاه پروتئين و فيبر و همچنين چند ماده معدني و ويتامين B سرشار مي‌باشد، آرد آن‌ها بسيار مغذي هست.
استفاده از آرد نخود چي يك راه عالي براي افزايش پروتئين و فيبر شما مي باشد و براي غذاهاي گياه خواري و كليه چيز خوشمزه هست. عطر و طعم ملايم آن بسيار مناسب براي اكثري از دستور العمل هاي متفاوت، خوش طعم و شيرين مي‌باشد كه سرشار از خواصي هست كه به‌دنبال اين قسمت از سالم نمناك خواهيد خواند.
ارزش غذايي آرد نخودچياطلاعات تغذيه اي ذيل براي يك فنجان (92 گرم) آرد نخودچي ارائه شده است.
كالري:356چربي:6 گرمسديم:59 ميلي گرمكربوهيدرات ها:53 گرمفيبر:10 گرمشكر:10 گرمپروتئين:21 گرمطبع آرد نخودچيآرد نخودچي حاوي آنتي اكسيدان ها، تيامين، ويتامين B6، فولات، آهن، فسفر، منيزيم، مس، منگنز، سلنيوم، پروتئين و فيبر هست. طبيعت و مزاج آرد نخودچي گرم و خشك هست.
آرد نخودچي
يك جايگزين فارغ از گلوتن براي آرد معمولي
تعداد قابل توجهي از افراد واكنش آلرژي به محصول ها حاوي گلوتن را تجربه مي كنند. بعضا از سلياك (عدم تحمل گلوتن) سختي مي برند، حالتي كه تناول كردن گلوتن خطرات جدي براي تن درستي به يار دارد. غذاهاي تشكيل شده از گندم و ساير غلات حاوي گلوتن مي باشند و اين رژيم رژيم غذايي عده اي را كه داراي چنين مشكلات بهداشتي هستند به شدت محدود مي كند. اين نياز براي خودداري از مصرف مواد غذايي خلل ساز سبب مي شود ضمن داشتن اپليكيشن هاي غذايي متنوع، پروتئين ها و مواد مغذي كافي را دريافت كنند. آرد نخودچي فاقد گلوتن مي‌باشد، بنابراين اين افراد را قدرتمند مي سازد با خيال وارفته از طيف وسيعي از غذاهاي مغذي كه در غير اين صورت نمي توانند بخورند، لذت ببرند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.