آرد نخودچي خوب

در اين وبلاگ به معرفي انواع آرد و كاربردهاي انها مي پردازيم.

سه شنبه ۲۵ شهریور ۰۴

آرد نخودچي خوب

۲ بازديد

آرد نخودچي آردي مي باشد كه از نخودچي پوست خريد آرد نخود گرفته و بي‌نمك تهيه ميگردد. نخودچي را مي‌كوبند يا آسياب مي‌كنند و آن را با الك بسيار ريز براي نرم و صاف شدن الك مي‌كنند. آرد نخودچي در شيريني‌پزي هم مصرف مي شود.يكي‌از آردهايي كه در آشپزي ايراني آيتم استفاده قرار مي‌گيرد، آرد نخودچي مي باشد. تا به هم اكنون با خود انديشه كرده‌ايد كه اين آرد چه تفاوتي با آردهاي ديگر دارد و خاصيت منحصر آن چه مي‌باشد؟ در پاسخ به اين پرسش مي بايست اعلام‌كردبيان كرداعلام‌كرداظهار‌كرداعلام كرداظهار كردگفتاذعان كردذكر كردخاطرنشان كرد، نخودچي، از مواد غذايي‌اي هست كه مصرفش به عنوان يك مخلوط پرپروتئين توصيه مي شود.در طبقه‌بندي تغذيه‌اي، آرد نخودچي جزو حبوبات محسوب و از نخود نو يا نخودچي سواي پوست و بي‌نمك تهيه مي گردد.بيشترين مصرف اين آرد در صنعت شيريني‌پزي و تفاوت عمده آن با ساير آردها از نگاه مواد مغذي، نوع و اندازه نشاسته مي‌باشد. در تركيب نشاسته آرد غلات، مقدار آميلوز و آميلوپكتين، در سطح يكساني هست درحالي كه در آرد تهيه و تنظيم شده از حبوبات، واحد سنجش آميلوز نسبت به آميلوپكتين بيشتر مي باشد و نشاسته جان دار در آن هنگامي با آب حل مي گردد، حالتي ژله‌اي پيدا مي‌كند.جالب مي باشد بدانيد كه طي فرآيند تصفيه، ترازو ويتامين B موجود در آرد غلات كم و در نتيجه خواص تغذيه‌اي آن كاهش مي يابد ولي در آرد نخودچي به دليل اين كه فعاليت فرآيند تصفيه روي آن صورت نمي‌گيرد، ترازو فيبر كه نوعي فيبر محلول در آب و براي محافظت سلامت مفيد مي‌باشد، تغيير تحول نمي‌كند و مواد مفيد جان دار در آن نگهداري مي‌گردد.ديدني هست بدانيد ارزش غذايي يك‌سوم ليوان آرد نخودچي، متساوي يك واحد نان و غلات يا يك واحد گوشت (البته از نوع بسيار نادر چرب) مي باشد و مصرف آن در‌صورتي‌كه كه بوداده و شور نباشد، به افرادي كه در جويدن حبوبات نقص‌ دارا‌هستند، توصيه ميشود. در اين موردها آرد نخودچي جايگزين مناسبي براي حبوبات مي باشد و فرد قادر است با مصرف آن مواد مفيد آيتم نيازش را دريافت كند. البته مقادير مصرف، با توجه به نيازهاي فردي و معيار انرژي دريافتي براي هر نفر گوناگون هست.آرد نخود به طور گران قدر اي در كشور هند براي پخت و پز به كار گيري مي گردد. همچنين سال‌هاي سال است كه اين ماده به عنوان يك درمان خانگي عالي در هند آيتم استعمال قرار مي گيرد. آرد نخود با وجود كاربردها و مزاياي زيادي كه دارااست، هنوز هم به وسيله اكثري از ما چندان مورد استفاده قرار نمي‌گيرد به اين دليل كه دانش زيادي راجع به مزاياي آن نداريم. آرد نخود در تهيه غذاهاي بسيار خوشمزه‌اي مثل پاكوره استعمال مي شود. اما با توجه به فوايدي كه براي پوست و گيسو داراست، كاربردهايش به مراتب فراتر از آشپزي مي باشد. در اين نوشتار به مهم ترين فوايد و خواص آرد نخود يا پودر نخود پرداخته ميگردد.هم اكنون بياييد نگاهي داشته باشيم به فوايدي كه آرد نخود براي بهبود سلامت پوست و موي ما و داشتن ظاهري جوان‌تر و سلامت‌تر داراست.۱. پوست راآرد نخودچي آردي مي باشد كه از نخودچي پوست گرفته و بي‌نمك تهيه ميگردد. نخودچي را مي‌كوبند يا آسياب مي‌كنند و آن را با الك بسيار ريز براي نرم و صاف شدن الك مي‌كنند. آرد نخودچي در شيريني‌پزي هم مصرف مي شود.يكي‌از آردهايي كه در آشپزي ايراني آيتم استفاده قرار مي‌گيرد، آرد نخودچي مي باشد. تا به هم اكنون با خود انديشه كرده‌ايد كه اين آرد چه تفاوتي با آردهاي ديگر دارد و خاصيت منحصر آن چه مي‌باشد؟ در پاسخ به اين پرسش مي بايست اعلام‌كردبيان كرداعلام‌كرداظهار‌كرداعلام كرداظهار كردگفتاذعان كردذكر كردخاطرنشان كرد، نخودچي، از مواد غذايي‌اي هست كه مصرفش به عنوان يك مخلوط پرپروتئين توصيه مي شود.در طبقه‌بندي تغذيه‌اي، آرد نخودچي جزو حبوبات محسوب و از نخود نو يا نخودچي سواي پوست و بي‌نمك تهيه مي گردد.بيشترين مصرف اين آرد در صنعت شيريني‌پزي و تفاوت عمده آن با ساير آردها از نگاه مواد مغذي، نوع و اندازه نشاسته مي‌باشد. در تركيب نشاسته آرد غلات، مقدار آميلوز و آميلوپكتين، در سطح يكساني هست درحالي كه در آرد تهيه و تنظيم شده از حبوبات، واحد سنجش آميلوز نسبت به آميلوپكتين بيشتر مي باشد و نشاسته جان دار در آن هنگامي با آب حل مي گردد، حالتي ژله‌اي پيدا مي‌كند.جالب مي باشد بدانيد كه طي فرآيند تصفيه، ترازو ويتامين B موجود در آرد غلات كم و در نتيجه خواص تغذيه‌اي آن كاهش مي يابد ولي در آرد نخودچي به دليل اين كه فعاليت فرآيند تصفيه روي آن صورت نمي‌گيرد، ترازو فيبر كه نوعي فيبر محلول در آب و براي محافظت سلامت مفيد مي‌باشد، تغيير تحول نمي‌كند و مواد مفيد جان دار در آن نگهداري مي‌گردد.ديدني هست بدانيد ارزش غذايي يك‌سوم ليوان آرد نخودچي، متساوي يك واحد نان و غلات يا يك واحد گوشت (البته از نوع بسيار نادر چرب) مي باشد و مصرف آن در‌صورتي‌كه كه بوداده و شور نباشد، به افرادي كه در جويدن حبوبات نقص‌ دارا‌هستند، توصيه ميشود. در اين موردها آرد نخودچي جايگزين مناسبي براي حبوبات مي باشد و فرد قادر است با مصرف آن مواد مفيد آيتم نيازش را دريافت كند. البته مقادير مصرف، با توجه به نيازهاي فردي و معيار انرژي دريافتي براي هر نفر گوناگون هست.آرد نخود به طور گران قدر اي در كشور هند براي پخت و پز به كار گيري مي گردد. همچنين سال‌هاي سال است كه اين ماده به عنوان يك درمان خانگي عالي در هند آيتم استعمال قرار مي گيرد. آرد نخود با وجود كاربردها و مزاياي زيادي كه دارااست، هنوز هم به وسيله اكثري از ما چندان مورد استفاده قرار نمي‌گيرد به اين دليل كه دانش زيادي راجع به مزاياي آن نداريم. آرد نخود در تهيه غذاهاي بسيار خوشمزه‌اي مثل پاكوره استعمال مي شود. اما با توجه به فوايدي كه براي پوست و گيسو داراست، كاربردهايش به مراتب فراتر از آشپزي مي باشد. در اين نوشتار به مهم ترين فوايد و خواص آرد نخود يا پودر نخود پرداخته ميگردد.هم اكنون بياييد نگاهي داشته باشيم به فوايدي كه آرد نخود براي بهبود سلامت پوست و موي ما و داشتن ظاهري جوان‌تر و سلامت‌تر داراست.۱. پوست را

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.