واسه كتلت گوشت آرد نخودچي بزنيم بهتره يا سوخاري؟

در اين وبلاگ به معرفي انواع آرد و كاربردهاي انها مي پردازيم.

سه شنبه ۲۵ شهریور ۰۴

واسه كتلت گوشت آرد نخودچي بزنيم بهتره يا سوخاري؟

۹ بازديد

شامي نخودچي يكي از گونه هاي غذاهاي خوشمزه و مجلسي ايراني است خريد آرد نخود كه با دستورهاي متنوعي تنظيم ميگردد. اين شامي خوشمزه يكي از قديمي ترين شامي هاي ايراني محسوب مي شود كه به دليل اينكه در تهيه آن از مقدار زيادي آرد نخودچي به كار گيري مي شود نام آنرا شامي نخودچي گذارده اند. شامي نخودچي مانند شامي هاي مثل شامي رودباري يا شامي ترش به همراه سس مخصوص سرو ميشود. مطلقا اين شامي را به همدم سس گوجه فرنگي سرو فرماييد، زيرا اين شامي به دليل استعمال از آرد نخودچي حالتي خشك دارد و سس سبب ساز مي شود شامي نرم تر خواهد شد، براي مشاهده اين فراگيري آشپزي به‌دنبال با وب چي شي همراه باشيد.براي تهيه شامي نخودچي مجلسي در آغاز گوشت چرخ كرده را به يار و همدم يه خرده نمك، فلفل سياه و زردچوبه داخل يك كاسه تبارك مي ريزيم و به بازه ۵ دقيقه با دست ورز مي دهيم تا گوشت چرخ كرده تماما منسجم و چسبناك شود.مرحله دومدر اين مرحله پياز را با رنده ريز رنده ميكنيم، آن گاه با فشار دست آبش را مي گيريم. در پي پياز رنده شده و آب گرفته را به هم پا آرد نخودچي، سركه سفيد و تخم مرغ به گوشت چرخ كرده اضافه مي‌كنيم و به نيكي مخلوط ميكنيم.
مرحله سومپس از اينكه مايه شامي به خير منسجم و يك پارچه شد، روي درب پياله را با سلفون مي پوشانيم و به برهه زماني ۱ ساعت در سردخانه قرار ميدهيم تا مايه كباب استراحت كند. در همين حين براي تهيه سس شامي، گوجه فرنگي ها را رنده مي كنيم.مرحله چهارمدر اين مرحله گوجه فرنگي هاي رنده شده را باطن يك تابه مناسب تفت مي‌دهيم، سپس مقداري روغن به يار رب گوجه فرنگي و رب فلفل شيرين به تابه اضافه مي كنيم و اجازه مي‌دهيم سس شامي جا بيفتد و به خير و خوبي روغن بيندازد.
مرحله پنجمدر اين مرحله مايه شامي را از يخچال خارج مي كنيم، بعد يك تابه مناسب روي حرارت قرار مي‌دهيم و يه خرده روغن اضافه ميكنيم. بعد از اينكه روغن داغ شد به اندازه يك نارنگي كوچك از مايه شامي برميداريم و با دست شكل مي دهيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.