آرد نخودچيشناخت با گونه هاي آرد و كاربرد آنان
براي خريد آرد نخود تهيه و تنظيم آرد نخودچي در خانه، نخودچي پوست گرفته و بينمك را بكوبيد يا اين كه آسياب فرماييد؛ آنگاه از پارچه حرير يا اين كه الك بسيار ريز عبور دهيد. اين نوع آرد را در پياله دربسته و در مكان خنك نگه داري فرماييد.اين آرد درتهيه شامي ها ، كوفته ها ، شيريني پزي و …. گزينه به كارگيري قرار ميگيرد.
آرد خبازيآردي با حدود سكو استخراج 85 درصد قابل به كار گيري براي نان هاي لواش، تافتون و بربري ميباشد.
رد دستبخشي از آرد گزينه به كار گيري براي تنظيم نان ميباشد كه براي گرد كردن زنخدان ها بكار مي رود.
آرد پرنورآردي كه بخش اعظم آن از آندوسپرم گندم تشكيلشده و ترازو استخراج آن حداكثر 81 درصد ميباشد . اين آرد كه از بخش بزرگ تري از مغز دانه تهيه و تنظيم مي توان به اسم آرد ( 505 ) شناخته ميگردد .
آرد چاودارچاودار نوعي گياه غله اي مستقر آسياي مركزي ميباشد و در كشورهاي سوريه، ارمنستان و كشور ايران وجود داراست. دانه هاي چاودار مشابه دانه هاي گندم ميباشد.اين گياه كه اكثر اوقات از آن به طور آرد به كارگيري ميگردد، اشكال متفاوتي داراست. به نقل از «ehow» آردهايي كه از اين غله به دست ميايد عبارت ميباشد از آرد نادر رنگ كه اكثر زمان ها سبوس آن گرفته ميگردد و آرد تيره كه اكثر وقت ها سبوس و جوانه را در خويش مراقبت مي نمايد و منبع منيزيم ، مواد معدني، اسيد فوليك، تيامين و نياسين ميباشد. آرد چاودار نسبت به آرد گندم ماده مغذي بيشتري را در خويش نگهداري مي نمايد چون به رنج مي اقتدار سبوس و جوانه ها را از آن غيروابسته كرد.
دوشنبه ۱۷ خرداد ۰۰ | ۱۶:۰۶ ۸ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است