مرحله سوم: كاتر زدن شيريني خريد آرد نخود نخودچي خانگي و بازاري آنگاه فر را روشن مي كنيم تا گرم شود و خمير را روي تخته آشپزخانه و يا يك سطح صاف قرار ميدهيم و با وردنه روي خمير مي كشيم تا صاف و يك دست خواهد شد. قالب هايي كه ميخواهيم با آنها شيريني را قالب بزنيم را روي خمير امتحان ميكنيم
به اين دليلكه ضخامت خمير بايستي به اندازه قالب ها باشد و درصورتي كه مشاهده كرديم كه ضخامت خمير بيشتر مي باشد با وردنه مجددا روي خمير مي كشيم تا بازتر گردد و به ضخامت آيتم نظرمان برسد.كل خمير را قالب مي زنيم و سيني فر را بيرون ميآوريم.
مرحله چهارم: پخت شيريني نخودچي بازاري
بعد از آن كف آن برگه روغني قرار مي دهيم و شيريني هاي قالب زده را در سيني مي چينيم و (اگر تمايل داشتيد براي زيبايي بيشتر شيريني ها روي آنها مقداري خلال پسته بگذاريد) در نصيب ميانه فر قرار ميدهيم و روي ۱۷۰ رتبه سانتيگراد فر را ميگذاريم
تا به برهه زماني ۱۵ الي ۲۰ دقيقه شيريني هاي شما پخته شوند. البته بايد دقت فرمائيد كه اين فرصت قطعي نيست و بايستي مداوم به شيريني ها سر بزنيد تا نسوزند. در نقطه نهايي زمانيكه شيريني نخودچي ها فراهم شدند سيني را از فر بيرون مي آوريم
و شكيبايي ميكنيم تا به طور كامل سرد شوند ، زيرا زماني كه شيريني ها داغ ميباشند بسيار شكننده و ترد هستند و با كوچكترين لمسي خرد ميشوند و در بهره ظاهرشان حاد مي شود. بعداز سرد شدن شيريني ها آن ها را در كاسه مورد نظر بچينيد و نوش جان فرماييد.
شيوه تهيه و تنظيم شيريني نخودچي سواي فر
در حالتي كه شما فر در دسترس نداشتيد نگران نباشيد شما مي توانيد با كمك تابه دو طرفه يا قابلمه را روي شعله پخش كن قرار دهيد و در قابلمه را بگذاريد تا گرم شود آنگاه داخل قابلمه يك الك به عنوان سه شالوده قرار دهيد و شيريني ها را داخل يك ديس قرار دهيد و روي سه پايه بگذاريد و روي در قابلمه دمكني قرار دهيد بمدت ۲۵ الي ۳۰ دقيقه قرار دهيد تا شيريني پخته گردد براي پخت با تابه دو طرف واشر آن را خارج كنيد.
سه مشخصه اساسي پخت شيريني نخودچي اين است كه رايحه و رايحه آن به مشامتون رسد. پايين شيريني مقدار خيلي مقداري قهوه اي خواهد شد و چسبنده نباشد. در آخرها پخت يكي شيريني ها را با كارد نصف فرماييد تا از پخت بي نقص آن باور نتايج فرمائيد.
درصورتي كه مواد شيريني داراي انسجام نبود و تركدار شد يك توشه از چرخ گوشت رد فرماييد تا قابل انعطاف گردد
مسلما شيريني نخودچي بايستي تماما سرد و خنك باشد آنگاه از روي سيني غيروابسته فرماييد در صورتيكه به طور داغ جداگانه فرماييد پودر مي گردد.
بهتر ميباشد از سيني فر براي تهيه و تنظيم اين شيريني استعمال نشود زيرا ذيل شيريني را تيره مي نمايد.