8- آرد سمولينا (Semolina):
آرد سمولينا
آرد سمولينا از خريد آرد نخود گندم مخصوصي به اسم گندم دوروم تهيه و تنظيم ميشود. جذاب ميباشد بدانيم كه از آرد سمولينا در تهيه و تنظيم اسپاگتي به كارگيري ميگردد كهاين آرد دارنده مقادير متعددي پروتئين، ويتامين، املاح و مواد پرخاصيت ميباشد كه ارتقاء كيفيت محصولاتي را كه با آن تهيه و تنظيم ميگردد را به هم پا داراست. آرد سمولينا زردرنگ ميباشد و ذرات اين آرد بسيار درشتخيس از آرد ساده ميباشند و رايحه ملايم و خاكي داراهستند. سمولينا علاوه بر كاربردهاي عظيم در آشپزي، دارنده خاصيت و فوايد متعددي براي تن درستي تن به عنوان مثال در اختيار گرفتن وزن، سالم قلب و سيستم گوارشي ميباشد. در شرايطيكه بخواهيم از مصارف سمولينا در آشپزي مواقعي را ذكر كنيم مياقتدار به تهيه و تنظيم پودينگ، غليظ كردن سس و همينطور ميقدرت با افزودن يكسري قاشق سمولينا به خمير نان، بافت تردتري را شاهد باشيم. موردنياز و ضروري ميباشد تا آرد سمولينا در پياله درب بسته در سردخانه نگهداري گردد چون اين آرد در شكل اينكه در معرض هواي آزاد قرار گيرد، كپك مي زند.
9- آرد ايرميك:
معمولا اكثر وقت ها يوزرها جهت استعمال، آرد ايرميك و آرد سمولينا را يكسان ميدانند و به مكان يكديگر به كار گيري مينمايند البته مي بايست بگوييم كه از ديد دانش تغذيه اين دو آرد با هم تفاوت داراهستند. در ايرميك هيچ سبوسي نيست و خالص ميباشد ولي در آرد سمولينا مقدار مشخصي سبوس وجود دارااست كه مهمترين انگيزه عدم به كارگيري سولهجات اسپاگتي از آرد ايرميك عدم مقرون به صرفه بودن آن ميباشد.
آرد ايرميك در واقع ميانيترين بخش آرد گندم ميباشد و اما خيلي طاقت فرسا ميقدرت اين نصيب را از بخشهاي ديگر گندم غيروابسته كرد. طبق پژوهش ها انجام يافته، از هر ۱۰۰ بدن گندم صرفا حدود ۵ كيلو آرد ايرميك نتايج مي گردد كهاين آمار ذكرگر طاقت فرسا بودن فرايند ساخت اين نوع آرد ميباشد. ايرميك از خالصترين گندمها ميباشد به همين ادله مصرف اين گندم براي تمامي اشخاص در آحاد سنين به ويژه خردسالان در اكنون رويش، بسيار پيشنهاد مي شود.
10- آرد ذرت (corn flour):
دوشنبه ۲۴ خرداد ۰۰ | ۱۱:۲۸ ۷ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است