تا اينجا با آرد گندم و همينطور گلوتن كه موجب كش وارد شدن خمير و ترد شدن بافت فرآرودههاي آخرين مي گردد آشنا شديم خريد آرد نخود هم اكنون وقت آن رسيده كه با اشكال آرد گندم و بقيه آردها و كاربرد هر مورد بيشتر آشنا شويم: آرد نول (wheat flour):آرد نول كه با اسمهاي آرد سه صفر و آرد سپيد قنادي نيز پر اسم و رسم ميباشد دارنده بافتي تماما يكنواخت و دانهبندي قابل انعطاف و كيفيت پروتئين بسيار بالاست. رنگ آرد نول پرنور و عاري از سبوس و لكه ميباشد و ترازو سبوسگيري اين آرد بسيار زياد ميباشد (دستكم ۲۳%) كه در صورتيكه بخواهيم مهمترين كاربرد اين آرد را ذكر كنيم، مياقتدار به تهيه و تنظيم گونه هاي توليد ها قنادي اشاره نمود.• شيوه تهيه و تنظيم دونات خانگي خوشمزه• نحوه تهيه و تنظيم كيك قابلمهاي خانگي• طريق تنظيم رولت خامهاي خانگي2- آرد گندم بي نقص (Whole wheat flour):آرد گندم بي نقص به عبارتي آرد سبوسدار ميباشد كه در آردهاي نان سنگك از اين نوع آرد استعمال مي گردد. ترازو سبوسگيري آرد سنگك حدود ۵% ميباشد و اين آرد به جهت دارا بودن سبوس زياد، رنگ قهوهاي دارااست و جذاب ميباشد بدانيم كه دراين نوع آرد، هيچ يك از اجزاي گندم طي فرآيند تبديل به آرد از ميان نميرود.• روش تنظيم نان بربري خانگي• روش تنظيم نان رمضان تبريزي خانگي3- آرد ستاره (فانتزي ديرين):براي تنظيم نان بربري، نانهاي حجيم و نصفه حجيم از آرد ستاره (فانتزي كهن) كه ترازو سبوسگيري ۱۸٪ داراست، به كار گيري ميگردد ولي موردها مذكور از مهم ترين كاربردهاي اين نوع آرد ميباشد. از ساير مورد ها استعمال اين آرد مياقتدار به استعمال در بعضا توليدات قنادي اشاره نمود. محصولاتي كه در آن از آرد ستاره به كارگيري ميگردد، دارنده بافتي انعطافپذير و اسفنجي ميباشند.آرد جوانه گندم :شايد اين پرسش پيش آيد كه آرد جوانه گندم به چه شكل تهيه و تنظيم ميگردد؟ گندمي كه تماما جوانه زده را در آفتاب كم آب و آنگاه آسياب مينمايند تا آرد جوانه گندم نتيجه ها خواهد شد آري به همين آساني! آرد جوانه گندم، آردي ميباشد كه فقط از قسمت نشاستهاي و جوانه گياه به وجود آمده ميباشد و سبوس را ندارد. اين نوع آرد به اسم مالت در بازار عرضه مي شود كه در تنظيم اشكال كلوچه، حلوا، سمنو و سوهان از آن به كار گيري مي شود كه از ساير كاربردهاي اساسي اين آرد يعني آرد جوانه گندم مياقتدار به به كارگيري در لاغري اندامها، تپل كردن شكل، بدنسازي و غيره اشاره نمود.5- آرد نان (Bread flour):آرد نان معمولا به عبارتي آرد گندم بدون نقص (سبوسدار) ميباشد كه در تنظيم گونه هاي نان باگت، نان ساندويچي و نان فانتزي گزينه استعمال قرار مي گيرد. آرد نان في مابين همگي آردها، ببشترين معيار گلوتن را دارااست و از اين لحاظ بسيار آيتم اعتنا مردم قرار گرفته ميباشد. اين آرد را ميقدرت از دكانهاي نان فانتزي تنظيم كرد و گزينه استعمال قرار بخشيد.
شنبه ۰۵ تیر ۰۰ | ۱۱:۰۳ ۳ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است